Információk, tudnivalók

 
Étkezés:
Az étkezést jövő hétfőn (december 5) meg kell rendelnünk. A megrendelt étkezést akkor is ki kell fizetnünk, ha valaki nem érkezik meg, ezért kérjük, hogy legkésőbb december 5. délig jelezze, ha nem tud jönni. A késői lemondás esetén az lenne a kérésünk, hogy az Ön által megrendelt étkezés díját szíveskedjen megtéríteni.

Szállás:
A szállást Ön itt foglalta le.
A szállás lemondásával, módosításával kapcsolatban semmilyen közreműködést nem végzünk. Ezt szükség esetén Önnek kell megtennie az alábbi elérhetőségeken:
Varga Orsolya szállodavezető Szent Adalbert Hotel***
Tel.: +36/33 541 972
Fax: +36/33 541 973
e-mail: varga.orsolya@szentadalbert.hu

Ajándék:
János atyának ajándékot szoktunk adni. Idén erre ezen az úton szeretnénk ötleteket gyűjteni. Kérem írja ide, ha van elképzelése az ajándékt illetően, hol lehet az ajándékot beszerezni és kb. mennyibe kerül. A javaslatokat összesítjük és a legjobbat kiválasztva beszerezzük. Az idén fel nem használt ötleteket jövőre lehet, hogy hasznosítjuk.
Ajándék javaslat:
Gyűjtés:

A lelkigyakorlaton pénzbeli adományt szoktunk gyűjteni. A jelen lelkigyakorlat költségeinek levonása után fennmaradó összeget a legtöbb szavazatot kapott célra használjuk fel.Javasoljon!
Több javaslatot is kipipálhat!
Mária rádió:
A Mária Ráfió sokat segít nekünk a lelkigyakorlatok meghirdetésében.
Pasztoráció támogatás:
Rászorulók támogatása, hogy lelkigyakorlatokra eljuthassanak.
Segély:
A Ferences Szegénygondozó Nővérek segítségével rászorulók anyagi támogatása.
Adomány egyéb:
Név*:
E-mail cím*:
Közlekedés:
A 10-es út jellemzően lassan járható. Budapest felől gyakran 80 perc az út a város határtól város határig. Tömegközlekedés: Vasút:vasútállomás pont a város másik felén van. A távolság több, mint 3 kilométer. A helyi autóbusz járatok ritkán járnak. Busz: A Budapestről érkező busz a város közepére érkezik. Távolság közel 2 kilométer. A helyi autóbusz járatok ritkán közlejednek.
Parkolás:
Közvetlenül az épület előtt fenntartott - nem őrzött - parkolók vannak. Kérjük ide csak akkor álljon, ha erre nyomós indoka van. A tér többi része nem fizetős - nem őrzött - parkoló, ahol parkolhat.

Helyszín:
A lelkigyakorlat helyszíne a Szent Adalbert Központ (Esztergom, Szent István tér 10.) díszterme (első emelet). Regisztráció a díszterem előtt lesz, ahol segítünk az útbaigazításban.

Érkezés:
Kérjük, hogy pénteken 16:30-ra érkezzen meg, mert ekkor kezdjük a regisztrációt és 18:20-kor szeretnénk befejezni. A később érkezők szombaton 8-9 óra között regisztrálhatnak.
Mit hozzon?
Szentírást, íróeszközt és füzetet érdemes hozni. Néhány éve jól bevált gyakorlat, hogy a résztvevők hoznak magukkal olyan nem romlandó élelmiszert (süteményt, pogácsát stb.), amit a közös asztalra kiteszünk. Ez természetesen nem kötelező.